Om Det store Overblik

Det er en prætentiøs titel, vil nogle mene, men det er min notesblok over alle de interessante, sjove, oprivende, spændende, læseværdige, seværdige og lytteværdige links og dermed indhold, som jeg løbende opdager, når jeg bevæger mig rundt i min digitale hverdag.

Jeg interesserer mig for teknologi, science-fiction, pop-kultur, musik samfundsdebat, litteratur, kultur, digitalt selvforsvar, politik, podcasts og en hel del mere – og alt det gemmer jeg links om, når jeg surfer i browseren.

De fleste links er noget, som jeg alligevel gemmer online til senere læsning – og så tænkte jeg: hvorfor ikke dele det via Det Store Overblik?

Så kan andre få glæde af det, som har berørt mig.

Hvem er jeg ?

Jeg hedder Kim Elmose og er årgang 1968. Jeg arbejder som site manager i Ingeniørforeningen, IDA – og har arbejdet online med digital kommunikation siden 1999.

Jeg er uddannet journalist – og har bl.a. arbejdet på Computerworld Online, Nyhedsmagasinet Ingeniøren og Politiken.dk.

Jeg elsker at skrive og driver følgende blogs:

  • Privatliv.nu – tips til at beskytte dit digitale privatliv
  • Mediehack – mit site siden 2005 om digital kommunikation
  • Kimelmose.dk – min politiske blog hvor jeg lufter mine holdninger

Jeg håber, at du finder mine skriverier og links interessante – og du er altid velkommen til at skrive til mig på kim@detstoreoverblik.dk med ris og ros